Učite od dokazanih stručnjaka

Predavači na Google Academy poseduju znanja koja su vam neophodna kako biste uspešno usvojili veštine potrebne za sticanje Google sertifikata. Oni su izuzetno cenjeni u svojim oblastima, sa bogatom karijerom i velikim uticajem u IT industriji.

Internet stručnjak

Dragan Varagić je vlasnik konsalting agencije iz oblasti poslovne primene interneta – P2 internet, bloger, online strateg i profesionalni predavač iz oblasti primene interneta. Koordinator specijalističkih strukovnih studija iz oblasti e-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Vlasnik je web sajta www.pretraga.rs i najstarijeg e-mail časopisa u Srbiji „Pretraga i prezentovanje”, bloga www.draganvaragic.com i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com.

Urednik je srpskog izdanja knjige „Poslovanje brzinom misli” Bila Gejtsa, autor knjige „Vodič kroz raj i pakao internet marketinga” (2002) i autor besplatne PDF knjige „Blog osnove” (2007–2011).

PPC strateg

Sanja Jovanović je PPC strateg i svakodnevno provede bar deset sati radeći u Google AdWordsu. Provela je tri godine u australijskoj kompaniji DEJAN Marketing na poziciji PPC stratega, a zatim je radila u kompaniji Four Dots na poziciji Head od PPC. U martu ove godine otvorila je svoju firmu Victora, čije usluge obuhvataju PPC, technical SEO i Conversion Rate Optimization. Najviše iskustva ima u radu sa klijentima iz Australije, Sjedinjenih Američkih Država i Ujedinjenog Kraljevstva, kao i sa klijentima sa Novog Zelanda.
Ima dugogodišnje iskustvo u medijima kao novinar, a pored PPC marketinga bavi se i social media marketingom, media planningom, content marketingom i online brandingom.

Stručnjak za SEO i web oglašavanje

Đorđe Jančić je vlasnik agencije Holistic Web Marketing i konsultant iz oblasti internet marketinga. Višegodišnje iskustvo iz oblasti optimizacije sajtova za pretraživače, upravljanja i optimizacije kampanja kontekstualnog oglašavanja, kao i kompletne strategije online nastupa kompanija, stekao je kroz rad u brojnim firmama na poslovima online marketing menadžera.

Agencijsko iskustvo razvijao je u kompaniji Internet Group, gde je, zajedno sa Draganom Varagićem, sa kojim sarađuje još od 2008. godine, radio na uspostavljanju strategije poslovne upotrebe interneta za različite klijente. Internet marketingom se aktivno bavi od 2008. godine.